Handig om te weten
Amsterdam
HBO, MBO
36 uur per week
2350-3000
Solliciteer direct
Of stuur een app

Planner

Als Planner bij igen Zorg ben jij een echte spin in het web, je hebt contact met onze klanten, onze medewerkers en bent intern veel aan het schakelen. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen van onze zorgmedewerkers en het tijdig voorzien van kloppende roosters. Met jouw nauwkeurige werkwijze houd je rekening met bezettingsafspraken, medewerkerswensen, arbeidswetgeving en de cao. Je bent flexibel en weet kalm te blijven bij onverwachte afmeldingen. Deze kan je goed terugkoppelen aan onze klanten en je weet altijd een passende oplossing te vinden! Geen dag is hetzelfde voor jou!

Jouw rol als Planner bij igen Zorg:

Ben jij de ultieme verbinder? Als Planner en netwerker in één, ken je precies de juiste mensen voor elke locatie. Je blijft kalm onder druk, schakelt moeiteloos tussen taken en weet de perfecte medewerker te vinden voor elke specifieke locatie. Stressvolle situaties zie je als uitdagingen, en jouw natuurlijke gunfactor bindt onze zorgmedewerkers aan jou!

Je houdt contact met onze medewerkers en bespreekt hierbij ook HR zaken zoals functioneren, verzuim en uitstroom.

Je wordt onderdeel van het team bij igen Zorg en werkt op ons kantoor in Amsterdam. Samen met drie andere planners ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de planning van onze klanten. Je bent betrokken bij onze medewerkers en haalt energie uit het contact met anderen.

Ok, de harde eisen. Wat vragen we van jou?

  • Ervaring in planning is een pré maar geen vereiste;
  • Beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in gesproken als geschreven vorm;
  • Je werkt secuur en bent proactief.

En wat krijg jij van ons?

  • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen onze snelgroeiende organisatie;
  • De kans om actief bij te dragen aan de groei van onze scale-up;
  • Wekelijks taart en gezellige vrijdagmiddagborrels;
  • Samenwerken met de leukste collega’s in Amsterdam, in een innovatieve werkomgeving met dagelijks een heerlijk verzorgde lunch.

Enthousiast geworden?

Klinkt dit als iets waar jij energie van krijgt? Of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met Manon via manon@igen.nl of 06-57380119.

Deel deze vacature
.
Meer weten? Ik help je graag!

Bel mij
Stuur een e-mail
WhatsApp mij
Handig om te weten
Amsterdam
HBO, MBO
36 uur per week
2350-3000
Meer weten? Ik help je graag!