igen Zorg zorgprofessionals

Onze verplegers en verzorgers staan stevig in hun schoenen. Het zijn vakmensen die, meer dan terecht, trots zijn op het werk dat ze doen: zorgen voor de zieken en ouderen in onze samenleving. Zij maken een verschil. Wil jij dat ook?

Werk doen waar je van houdt, op een manier die bij je past. Dat kan bij igen Zorg. Wij ontzorgen jou, zodat jij voor anderen kan zorgen. Flexibele werktijden, OV-kaart, (e)bike of auto nodig? Geen probleem. Bij- of omscholen? Via onze Academy ben je altijd bevoegd en bekwaam. En al werk je niet altijd met (dezelfde) collega’s, bij igen Zorg sta je er nooit alleen voor. We praten met elkaar, lachen met elkaar, leren van elkaar. Bij igen Zorg zijn we een team. Een team dat er samen voor wil zorgen dat zo veel mogelijk mensen die zorg nodig hebben, op ieder moment, de juiste zorg krijgen.

Helpende/Verpleeghulp

Je maakt de dag van ouderen en gehandicapten gemakkelijker en prettiger. Je doet huishoudelijk werk, voert verzorgende taken uit en biedt een luisterend oor.

Helpende Plus

Een Helpende Plus biedt naast huishoudelijke en persoonlijke zorg ook medische hulp als wondverzorging en het toedienen van medicatie.

Gastheer/gastvrouw (woonondersteuner)

Je bent het vriendelijke aanspreekpunt in de huiskamers of op de zorgafdeling van de woonzorg- en behandelcentra.

(Woon)begeleider

Je biedt structuur en ondersteuning zodat mensen zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen. Je werkt met jongeren, (geestelijk) gehandicapten of verslaafden.

Verzorgende (IG)

Naast medicatie en persoonlijke verzorging voer je ook bepaalde verpleegtechnische handelingen uit. Je onderhoudt contact met o.a. de huisarts.

Verpleegkundige

Je mag voorbehouden en risicovolle handelingen uitvoeren. Je signaleert, rapporteert en ziet er op toe dat de patiënt goed verzorgd en begeleid wordt.

Direct contact opnemen?

Mogen wij jouw werk in de zorg zo leuk mogelijk maken? We gaan graag met je in gesprek om te horen wat voor jou belangrijk is. Tot snel!

Kimberly de Roo
06 – 4520 9893
kimberly@igen.nl
WhatsApp

Flexibel werken

 

In de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg en ziekenhuiszorg zijn altijd handen te kort. Wil jij parttime werken? Vaste uren of flexibel? Per week of per maand betaald? Af en toe een dag, avond of nacht? Of alleen tijdens jouw vakantie? We zijn altijd blij met jouw keuze en vinden het werk voor je dat bij je past.