igen Zorg, voor verzorgend en verplegend personeel

Gekwalificeerd, gemotiveerd personeel moet je vinden en binden. In de huidige arbeidsmarkt zijn dat twee enorme uitdagingen. Maar Recruitment en Community Building dat is onze kracht. Daarmee maken we ook in de krappe zorgarbeidsmarkt een verschil. Net als met onze unieke 24*7*365 persoonlijke bereikbaarheid.

Recruitment

Wij begrijpen het spel. Werving anno nu is als druppel voor druppel een emmer vullen, er is geen kraan die je kan opendraaien. Wij investeren in meer dan 25 verschillende recruitment kanalen. Sommige kanalen leveren op korte termijn resultaat, andere pas na jaren.

Community building

Wij handelen niet in CV’s. We werken met unieke en interessante mensen. Persoonlijke aandacht, coaching, begeleiding, opleiding, uitdaging, van elkaar leren, bij een team horen… dat is waarom zorgmedewerkers graag bij ons werken.

24*7*365 Dienstverlening

igen Zorg is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag persoonlijk bereikbaar. Dezelfde medewerkers die overdag uw personeelsplanning ontzorgen, doen dat ook ’s avonds, ’s nachts, in het weekend en tijdens feestdagen. Zij kennen onze zorgmedewerkers en kunnen op ieder moment van de dag (en nacht) efficiënt schakelen om uw (onverwachte) onderbezetting z.s.m. weer op orde te krijgen.

Bent u op zoek naar tijdelijk personeel, wilt u een vaste vacature invullen of zoekt u aanvulling op uw flexibele schil?

Neem via onderstaande mogelijkheden contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Wilt u door ons terug gebeld worden? Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter en wij bellen u z.s.m. terug.

    “interfact hoort vanaf 2022 bij de igen groep en gaat sinds 2024 verder onder de naam igen Zorg. De kennis en ervaring die interfact heeft opgebouwd in de zorgmarkt, gecombineerd met de expertise die igen heeft op het gebied van recruitment, detacheren en opleiden, sluiten perfect bij elkaar aan. Net als onze positieve, no-nonsense cultuur, korte communicatielijnen en het streven naar een diverse organisatie waarin iedereen zich thuis voelt.”

    – Rene Reijinga, directeur igen Zorg