igen Zorg, een ervaren en betrouwbare partner voor zorg- en welzijnsinstellingen

Bent u op zoek naar een helpende, verzorgende of verpleegkundige? Wij zetten direct bekwame MBO of HBO zorgmedewerkers in, die goed passen bij uw organisatie. Dat is prettig voor onze medewerkers, voor hun collega’s op de werkvloer, maar bovenal voor de cliënten en patiënten.

Uitzenden

Personeel inhuren om losse diensten in te vullen of tijdelijke drukte op te vangen. 24*7*365 beschikbaarheid. De perfecte oplossing voor extra capaciteit en flexibiliteit.

Detachering

Beheers de continuïteit van uw dienstverlening. Direct een zorgprofessional beschikbaar voor een vast aantal uren per maand, voor een korte of lange periode.

Zzp-bemiddeling

Alle freelancers die wij bemiddelen kennen we persoonlijk. Zo borgen we de kwaliteit. We verzorgen tevens een overzichtelijke administratie en controle op wet- en regelgeving voor u.

Oprechte betrokkenheid, de bereidheid om te luisteren en te leren. Weten voor welke uitdagingen onze klanten én onze zorgmedewerkers staan. En er alles aan doen om daarbij te helpen. Dat is igen Zorg. Zowel met onze medewerkers als onze klanten bouwen we aan een langdurige samenwerking.

Onze zorgprofessionals werken o.a. bij: