Werken, leren, leven…

Het één is niet meer los te denken van het ander. Als je bij igen Zorg werkt, kun je zelf kiezen wanneer je welke bijscholingen volgt om jezelf als professional te ontwikkelen. Wij staan graag langs de zijlijn met advies, budget en coaching. Alles op jouw verzoek en vanuit jouw motivatie.

Door bijscholingen te volgen verdiep je je kennis en vergroot je je vaardigheden. Zo kun je bijvoorbeeld je diploma Helpende uitbreiden met een bijscholing omgaan met dementie, wondzorg of werken met tilliften. Daarnaast bieden we diverse cursussen voor Verzorgenden IG. Denk aan een bijscholing vaccineren, injecteren, zuurstof toedienen & trachea verzorgen, stomazorg of katheteriseren. Als zorgprofessional met een diploma Verpleegkundige kun je onder andere een cursus volgen om je goed voor te bereiden op de BIG Herregistratie of kiezen voor een bijscholing in infuustherapie, medicatie, maagsonde & sondevoeding, venapunctie en injecteren.

De bijscholingen die igen Zorg in samenwerking met haar opleidingspartners aanbiedt sluiten 100% aan op de praktijk. Je krijgt alleen les van bevoegde docenten met jarenlange praktijkervaring in de zorg, aan wie je alles kan vragen. Er zijn bijscholingen op MBO niveau 2, 3 en 4. Door bijscholingen te volgen blijft je werk gevarieerd, interessant en uitdagend!

 

Meer weten of een bijscholing inplannen? Neem contact met ons op!