“Ouderdom, ziekte, pijn, verdriet, wanhoop, boosheid. Onze verplegers en verzorgers worden er dagelijks mee geconfronteerd. Dat leg je niet zomaar na je dienst naast je neer. Praten, delen met iemand die echt weet waar je het over hebt, helpt.”

Een mentor is iemand die zijn ervaring gebruikt om een ander te helpen. Bij igen Zorg vragen we zorgmedewerkers met veel ervaring of zij de mentor, of ‘buddy’, willen zijn voor een collega. Iemand die je altijd even kan bellen als je advies of een luisterend oor nodig hebt. Zo zijn we er voor elkaar.

Mindfulness coach

Coaching is persoonlijke begeleiding, gericht op het krijgen van meer inzicht in je gedrag, waardoor je jezelf positief kan ontwikkelen.

Een mindfulness coach helpt je om te gaan met terugkerende gedachtenpatronen en negatieve emoties… door bewustwording, acceptatie en het richten van je aandacht op ‘hier en nu’ voel je je meer ontspannen en meer in je kracht.

Loopbaan coach

Een loopbaan coach helpt je om meer inzicht te krijgen in je interesses en talenten.

Samen met een loopbaan coach onderzoek je waar je gelukkig van wordt in je huidige werk en waar de ruimte zit voor nog meer plezier, voldoening en persoonlijke groei. Je kijkt samen naar mogelijkheden in je bestaande functie en in toekomstige functies.

“Difficult roads often lead to beautiful destinations!”