Inschrijfformulier (uitgebreid)


  Persoonlijke gegevens  Legitimatie

  Opleiding
  Werkhistorie

  Referent 1*

  Referent 2


  Diensten


  Zorg specifieke vragen  Helpende-Plus


  Medicatie uitreiken en toedienen  Wondzorg  Verzorgende IG

  Injecteren

  Katheteriseren

  Maagsonde & Sondevoeding

  Stomazorg

  Zuurstof toedienen en Trachea verzorgen

  Basiszorg  Verpleegkundige

  Infuustherapie medicatie, venapunctie en injecteren
  Injecteren  Overig

  Contactpersoon bij geval van nood
  Om in de zorg te kunnen werken is het verplicht om in bezit te zijn van een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De VOG moet specifiek gericht zijn op screeningsprofiel Gezondheidszorg en welzijn van mens en dier. De geldigheid van de Verklaring Omtrent Gedrag is 3 jaar.

  Protocol infectieziekten

  interfact brengt al haar medewerkers proactief op de hoogte van de algemene richtlijnen ter preventie van infectieziekten binnen de gezondheidszorg, zoals deze worden gehanteerd Door de GG&GD Amsterdam en het RIVM.

  Werken in de zorg is een contactberoep, je komt noodzakelijkerwijs in nauw contact met cliënten en patiënten. Omdat we iedereen die zorg nodig heeft, zorg willen bieden, kun je bij ons niet de voorkeur aangeven om niet ingezet te worden op afdelingen waar cliënten verblijven die (vermoedelijk) besmet zijn met een infectieziekte (waaronder corona). Wel maken wij met alle onze opdrachtgevers de afspraak dat de flexibiliteit in personeel zo klein mogelijk wordt gehouden, voor afdelingen/woningen waar corona is vastgesteld. Dit geldt ook voor andere infectieziekten zoals bijvoorbeeld het NORO-virus en MRSA.

  Bij (vermoedelijke) besmetting van cliënten, moet de opdrachtgever (volgens richtlijnen van het RIVM) beschermende kleding (zoals een schort, mond/neusmasker, spatbril, haarnetje) aan jou ter beschikking stellen. Deze beschermende kleding trek je aan voordat je een kamer/afdeling betreedt. Wij vragen je bovendien om geen hand- en polssieraden te dragen en regelmatig je handen te desinfecteren. Verder volg je, in alle redelijkheid, de richtlijnen die door de opdrachtgever voor aanvang van de dienst aan je zijn uitgelegd.